Despre noi

Cateva cuvinte despre noi

CORTROM GBLA SRL este incepand din 1992, reprezentantul exclusiv autorizat de Corporatia Cortec USA pentru consultanta tehnica, importul & distributia produselor marca Cortec® pe teritoriul României si Republicii Moldova. Cortec Coporation USA a fost infiintata in anul 1977 si este liderul mondial in domeniul Tehnologiei inovative ecologice de Control Total asupra Coroziunii™.

Incepand cu anul 2011, noua filiala a companiei Cortec® Canada - Cortec Biotechnology™ este responsabila pentru lucrarile de cercetare si marketing la nivel global a produselor Bionetix International precum si a celor inovate de Corporatia Cortec si diviziile sale subsidiare.

Cu cei peste 30 de ani de experienta acumulata de Cortec Corporation pana in anul 2011, ca lider mondial in tehnologii sigure pentru mediu de protectie a materialelor, gama de produse Bionetix este o extensie naturala a ofertei de produse Cortec®. Resursele noastre integrate oferta clientilor beneficii unice de indepartare, bioremediere si bioaugumentare a bacteriilor. Cortec® Canada este un pas logic si strategic pentru a favoriza dezvoltarea in continuare a promovarii solutiilor „Verzi” pentru fiecare fateta a industriei.

Platforma tehnologica competitiva sustine extinderea pe piata mondiala in domeniile tratarii deseurilor, bioremedierii si agriculturii.

Una din cele mai importante lucrari in aceasta noua activitate este cercetarea, proiecte majore de testare fiind deja demarate prin efortul comun sustinut de specialistii Cortec si cei ai Universitatii McGill din Montreal.

Universitatea McGill - Canada cu o vechime de peste 185 de ani, este cel mai important centru de cercetare si formare profesionala, recunoscut pe plan mondial. S-a mentinut timp de 9 ani in topul primelor 20 de universitati la nivel international si pe primul loc in Canada.

Anii de cercetare in domeniul producerii de microorganisme, au oferit specialistilor Bionetix noi metode de productie a acestora. Gama de produse Bionetix este mult mai eficienta si are capacitatea de a degrada chimicale mult mai complexe dar si volume mai mari de deseuri.

Bionetix se bazeaza pe produse fara continut de chimicale care afecteaza mediul inconjurator. Formula produselor Bionetix include numai microorganisme naturale si vizeaza utilizari in domenii precum:

  • Municipalitate. Tratare ape uzate

  • Tratare deseuri industriale

  • Hoteluri, restaurante, institutii

  • Agricultura si viticultura

  • Cresterea animalelor si piscicultura

 

 

 

 

 

Ce oferim

1
Tratarea deseurilor industriale si municipale

Produse pentru Bioaugmentare si Bioremediere special create pentru acele industrii care trateaza apele uzate la fata locului, inainte de evacuarea la canalizare.

Tratamente cu bacterii selectate pentru degradarea anumitor substante din sistemele de canalizare: grasimi si uleiuri, carburanti si etanoli.

Indepartarea materialelor non-biodegradabile. Tratarea namolului industrial pentru a indeplini standarde stricte de evacuare.

Reducerea costurilor efluentilor la apele uzate.

2
Solutii de curatare, industriale si institutionale

Agenti biochimici pentru curatare si degresare fara clorurati!

Aceasta gama de produse Bionetix® contine agenti de curatare, agenti de control a mirosurilor si produse de intretinere care utilizeaza procese naturale, in combinatie cu chimia verde pentru a produce inlocuitori eficienti d.p.d.v. al costurilor, la majoritatea agentilor de curatare conventionali.

3
Tratamente pentru agricultura

Biostimulanti si produse pentru controlul bacteriilor.

Cultivati recolte de calitate superioara, cu terenuri mai ecologice si reduceti impactul asupra terenului si dependenta de substante chimice.

Reduceti costurile de productie.

4
Nutrienti pentru cresterea animalelor

Intr-o epoca in care sunt in crestere preocuparile pentru siguranta in utilizarea de antibiotice si presiunea consumatorilor cu privire la reziduurile chimice care apar in peste, carne si lapte, crescatorii de animale cauta strategii alternative naturale pentru imbunatatirea sanatatii animalelor precum si a productivitatii.

Nutrientii creati de Bionetix au un efect pozitiv asupra starii de sanatate in general a animalelor si performantelor.