Parteneri

Logo Bionetix CanadaBionetix International este o companie canadiana care furnizeaza inca din anii '90 produse biologice utilizate in multiple aplicatii la nivel mondial - Statele Unite, Europa, Asia si America de Sud.

Bionetix International sustine protectia mediului inconjurator prin furnizarea de alternative sigure pentru mediu fata de metodele conventionale de tratament ale sistemelor contaminate.

 

La Bionetix International se lucreaza pentru mediu,

Oriunde in lume,

Oricand clientii au nevoie de suportul nostru.

Biotehnologia de mediu nu mai este un domeniu nou insa este un domeniul in plina expansiune, din ce in ce mai multi specialisti din industrie, institutii si agricultura fiind mai deschisi spre aceasta metoda sigura pentru mediu.

Specialistii Bionetix creeaza si dezvolta pe baza biotehnolgiei, alternative ce pot fi utilizate cu succes la ameliorarea ecosistemelor, transformarea poluantilor in substante benigne, generarea materialelor biodegradabile din resurse regenerabile, dezvoltarea proceselor de productie sigure din punct de vedere al mediului, precum si in convertirea si eliminarea in siguranta a deseurilor.

Microorganismele (bacterii, microbi, enzime) sunt reciclatorii originali ai naturii. Capacitatea lor de a transforma chimicalele naturale si sintetice, in surse de energie si materie prima pentru propria crestere, demonstreaza faptul ca procedeele fizice de remediere si chimicalele costisitoare pot fi inlocuite sau suplimentate cu procedee biologice care au costuri mai reduse si sunt mai acceptabile din punct de vedere al mediului.

Biotehnologia de mediu sau Bioagumentarea inseamna utilizarea microorganismelor selectate in mod special pentru ameliorarea performantei sistemelor de epurare. Bioaugumentarea se poate utiliza cu succes in toate sistemele de tratare a apelor uzate atunci cand se aloca microorganismelor suficient timp si spatiu pentru descompunererea intregii incarcaturi din sistem, care contine diferite substante toxice.

Produsele microbiologice sunt diferite si create pentru fiecare domeniu in parte fiind bazate pe formule simple (culturi unice de bacterii si/sau enzime) sau cu multiple tulpini de microorganisme, inclusiv nutrienti si biostimulanti.

 


Gama Bionetix de produse lichide

Agenti de curatare, Produse pentru intretinere si Solventi non-clorinati

...curatare eficienta obtinuta prin microorganisme si chimie verde

Aditivi si produse Concentrate

Alternativa Bionetix creata pentru producatori precum cei din industria alimentara sau industria bauturilor alcoolice si non-alcoolice

Lichid bionetix