Hoteluri, Restaurante, Institutii, Industrie

PUTERE DE CURĂȚARE INDUSTRIALĂ AMELIORATĂ NATURAL CU AGENȚI DE CURĂȚARE BIOCHIMICI, DEGRESANȚI ȘI SOLVENȚI NON-CLORINAȚI

Există multe utilizări pentru soluțiile biologice Bionetix® în curățarea industrială și instituțională (I&I). Produsele Bionetix® pentru curățare , cele pentru controlul mirosurilor și produsele de întreținere utilizează procese naturale în combinație cu chimia verde pentru a produce înlocuitori rentabili pentru majoritatea agenților de curățare. Această gamă include soluții pentru controlul mirosurilor, agenți de curățare universali și agenți de curățare grăsimi/vaseline și ulei în service-uri auto sau restaurante; opțiuni de întreținere pentru drenări, sisteme septice, separatoare de grăsimi și toalete portabile.

Pe lângă formulări gata de utilizare pentru clienții utilizatori, Bionetix® furnizează și
soluții la bulk și concentrate pentru formulatori

ÎNLOCUIREA CHIMICELOR PUTERNICE

Produsele chimice puternice și dezinfectanții folosite pentru curățenia instituțiilor nu contribuie numai la poluare, dar adesea ucid bacteriile bune împreună cu cele rele. Acest lucru elimină din mecanismele biologice existente in natură care ar ajuta în procesul de digestie a deșeurilor naturale în locuri cu probleme, cum ar fi separatoarele de grăsime, scurgeri, fose septice și podele de garaj în timpul curățării.

Bionetix® rupe acest ciclu vicios, prin includerea bacteriilor pozitive și stimularea substanțelor nutritive în multe dintre produsele sale de curățare, pentru a introduce modalități naturale de digestie a deșeurilor și pentru a reface microorganismele sănătoase. Aceste tratamente biologice sporesc, de asemenea, puterea de curățare folosită pe suprafețe dure, reducând în același timp daunele aduse mediului în urma utilizării de substanțe chimice dure.

UN PORTFOLIU DIVERS

Bionetix® oferă un portofoliu divers de produse pentru controlul mirosului industrial și instituțional, curățarea suprafețelor dure, întreținerea de scurgeri, tratarea septelor, gestionarea capcanelor de grăsimi și chiar curățarea în toaletă.

Studiați listele noastre de produse I&I sau contactați reprezentantul Bionetix® local pentru a găsi cea mai bună soluție I&I pentru nevoile dvs. de curățare industrială! Ajutați-ne să ne curățăm mediul natural.

Lista de produse Bionetix® pentru Institutii si Industrie.