Bioaugumentarea sau Tehnologia de mediu

Tratarea deșeurilor municipale cu produse pe bază de micro-organisme selecționate și adaptate de specialiștii Bionetix.

Biotehnologia de mediu sau Bioaugumentarea (utilizarea micro-organismelor pentru compostare și tratarea apelor reziduale) nu este un domeniu nou.

Micro-organismele sunt reciclatorii originali ai naturii. Capacitatea lor de a transforma chimicalele naturale și sintetice, în surse de energie și materie primă pentru propria crestere, demonstreaza faptul ca procedeele fizice de remediere și chimicalele costisitoare pot fi înlocuite sau suplimentate cu procedee biologice care au costuri mai reduse și sunt mai acceptabile din punct de vedere al mediului.

Anii de cercetare în domeniul producerii de micro-organisme, au oferit specialiștilor Bionetix noi metode de producție a acestora. Gama de produse Bionetix® este mult mai eficienta și are capacitatea de a degrada chimicale mult mai complexe dar și volume mai mari de deșeuri.

Această gamă de produse Bionetix® este dedicată îmbunătățirii tratamentelor convenționale de tratare a apelor uzate, întreținerii ecluzelor și sistemelor de epurare, bioconversiei de amoniu și nitriti, tratării namolului activ și degradării moleculelor complexe de grăsimi, uleiuri și unsori.

Gestionarea deșeurilor din apele reziduale municipale prin utilizarea biotehnologiei Bionetix® aduce urmatoarele beneficii:

- Reducerea acizilor organici, amoniacului și substantelor toxice
- Controlul mirosurilor
- Creșterea eficienței de epurare a apelor uzate (inclusiv menținerea în parametri impusi de lege la efluent, fără investiții costisitoare de modernizare a sistemelor de epurare)
- Reducerea afecțiunilor plantelor cauzate de șocuri

Studiați listele noastre de produse cu Biostimulanți sau contactați reprezentantul Bionetix® local pentru a găsi cea mai bună soluție pentru nevoile dvs. Ajutați-ne să menținem echilibrul mediului natural.