Restabilirea echilibrului in tratarea deseurilor

RESTABILIREA ECHILIBRULUI IN TRATAREA DEŞEURILOR


Utilizarea microorganismelor pentru degradarea deșeurilor este o practică consacrată în stațiile de epurare a apelor uzate. Cu toate acestea, populația de microorganisme naturale este uneori incapabilă să țină pasul cu adaosurile cu deșeuri. O creștere bruscă a contaminanților sau bacteriilor filamentare poate supraîncărca un sistem. Vremea rece poate încetini activitatea microbiană, decelerând degradarea deșeurilor. Un aport scăzut de oxigen poate împiedica procesele eficiente de tratament și poate crește mirosurile.

Adăugarea microorganismelor și biostimulenților vizați în timpul tratării apelor uzate, mai des în etapele secundare, susține creșterea unei populații microbiene sănătoase, care poate ține pasul cu aprovizionarea cu contaminanți și poate restabili echilibrul sistemului.

SOLUȚII DE TRATARE A APELOR UZATE GENERATE DE FABRICI

Bionetix® ajută stațiile de epurare a apelor uzate să funcționeze mai eficient și să evite deranjamentele sau dezechilibrele plantelor, oferind o abordare adaptată de suplimentare a microorganismelor din sistem. De exemplu, microbii specializați care tolerează temperaturile reci pot fi folosiți pentru a spori eficiența în timpul sezonului reci sau al începuturilor primăverii timpurii. O doză de șoc de produse biologice poate fi adăugată pentru a corecta afecţiunile plantelor. Dozele de întreținere periodice pot fi utilizate pentru a menține sistemul sănătos, în echilibru și pentru a reduce acumularea nămolurilor în timp.

SOLUȚII PENTRU EVACUARE INDUSTRIALĂ

Bionetix® poate ajuta industriile să-și îndeplinească cantitatea admisă de evacuare pentru a evita taxele suplimentare pentru eliberarea nivelurilor ridicate de ape uzate contaminate. Uzinele chimice, operațiunile de prelucrare a alimentelor, rafinăriile de petrol și staţiile pentru facilităţi auto pot reduce nivelul de BOD prin adăugarea regulată a produselor biologice Bionetix® în apele uzate, înainte de ieșirea din uzină. Instituțiile pot îmbunătăți, de asemenea, eficiența fluxului de scurgere și a decantorului de grăsime cu ajutorul biotehnologiei Bionetix® care reduce mirosurile și grăbesc degradarea contaminanților rezistenţi, precum grăsimile, uleiurile și vaselinele.

Bionetix® furnizează o mare varietate de produse de tratare a deșeurilor biologice care pot fi orientate către anumite tipuri de deșeuri sau probleme de acumulare de contaminanți pentru a obţine o maximă eficiență.

Contactați reprezentantul Bionetix® local pentru mai multe informații și pentru a construi un plan adecvat de tratament pentru sistemul dvs. de deșeuri.

Pentru informaţii despre aceste produse Bionetix® de tratare a deşeurilor accesaţi secţiunea Tratare deseuri