Cresterea animalelor si piscicultura

STRATEGII NATURALE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA SĂNĂTĂȚII ȘI PRODUCTIVITĂȚII ANIMALELOR DIN FERME

Într-o epocă în care există preocupări din ce în ce mai mari privind siguranța cu privire la utilizarea antibioticelor și la apariția reziduurilor chimice la pește, carne și lapte, producătorii de animale au nevoie de strategii alternative mai naturale pentru a îmbunătăți sănătatea și productivitatea animalelor.

Produsele nutrigenomice Direct Fed Bionetix® pot fi adăugate în hrana animalelor pentru a îmbunătăți flora intestinală cu bacterii care au un efect pozitiv asupra sănătății, bunăstării și performanței generale a animalelor.

Probiotice pentru zootehnie

Probioticele au devenit un supliment obișnuit pentru oameni, cu scopul de a promova sănătatea intestinală și de a stimula sistemul imunitar pentru combaterea bolilor. În mod similar, microbienele pot fi adăugate în hrana animalelor pentru a crește beneficiile pozitive pentru sănătate la scroafe, vaci în lactație, păsări de curte și specii de acvacultură.

Microbienele Direct Fed Bionetix® sunt disponibile în urmatoarele variante: AQUA-FEED™, DAIRY-FEED™, POULTRY-FEED™ și SWINE-FEED™. Acești nutrienți pentru zootehnie includ o varietate de componente, cum ar fi bacillus, bacteriile cu acid lactic, sacharomyces cerevisiae vii, extracte de fermentație, β glucanul și oligozaharide de manan, toate destinate să stimuleze sănătatea animalelor care le consumă. Rezultate extraordinare au fost observate, de exemplu, la creveți care au o creștere medie mai bună decât normal și o rată de supraviețuire mai mare atunci când sunt alimentați cu AQUA-FEED™. În alt caz, a fost observat și un miros redus de amoniac în excremente de vaci hrănite cu DAIRY-FEED™.

Promovează sănătatea animalelor în mod natural

Potențialul conferit de microbienele Direct Fed Bionetix® este îmbucurător, deoarece promovează sănătatea animalelor într-un mod natural. În loc să se bazeze pe antibiotice și hormoni de creștere, Direct Fed Microbian - Bionetix® promovează un mediu microbian mai sănătos în intestine, ceea ce facilitează în mod natural obținerea unei varietăți de beneficii pentru sănătate.

Studiați listele noastre de produse Direct Fed Bionetix® sau contactați reprezentantul Bionetix® local pentru a găsi cea mai bună soluție pentru fermele dvs.