ORGANIC PLUS™ este un bio-stimulator vegetal natural, foarte eficient și potențiator microbian cu proprietăți bio-fungicide
Conține concentrații mari de acid humic și acid fulvic; ramnolipide, plante marine și micro-nutrienți.
Beneficiile utilizării ORGANIC PLUS™:
- Crește producția
- Îmbunătățește germinația semințelor
- Crește activitatea microbiană
- Îmbunătățește formarea rădăcinii
- Îmbunătățește fertilitatea solului
- Promovează consumul de nutrienți de către plante
- Are efect chelatic și coloidal asupra fertilizatorilor
- Suprimă bolile
- Dezactivează substanțele chimice toxice
Instrucțiuni de utilizare: diluați ORGANIC PLUS™ pentru a obține o concentrație de 85-100 ppm.
Instrucțiuni de amestec – Umpleți rezervorul cu jumatate din cantitatea de apă recomandată, apoi adaugați ORGANIC PLUS™ și agitați. Continuați să adăugați restul de apă. După ce s-a adaugat apa, agitați foarte bine mixtura înainte de utilizare.
Instrucțiuni de aplicare - Aplicati ORGANIC PLUS™ folosind echipament conventional de pulverizat, de creare creață sau îmbibare, până la punctul de saturație.
ORGANIC PLUS™ poate fi încorporat în soluții nutritive pentru plante și legume hidroponice și turnate peste semințe. Aplicarea trebuie realizată în stadiile timpurii de creștere a plantei pentru controlul inițial, și la intervale de 5 zile în timpul creșterii pentru controlul preventiv. Fiecare tratament previne dezvoltarea bolilor. ORGANIC PLUS™ este un produs de contact care controlează boala la contactul cu zoosporii.
SPECIFICAȚII
- Prezentare: lichid
- Ambalare: set 4x4L, bidon 20,37 kg și butoi 208,82 kg
- pH: 4,5
- Stabilitate: până la 36 de luni
- Conținut nutrienți: nutrienți și stimulanți
- Numărare bacterii: 75 milioane/ml
ACIDUL HUMIC ȘI FLUVIC- elixirele oferite de natură
Substanțele humice sunt produse în mii de ani de procese de degradare a biomasei de origine vegetală, în timpul humificării plantelor. Familia humicelor include acizi humici biologic activi și foarte valoroși și acizi fulvici, care conțin peste 70 de tipuri de minerale într-o formă biodisponibilă și absorbabilă. Aceste macro-molecule organice cu lanț molecular lung au proprietăți speciale și pot fi extrase din turbă de vegetație omogenă de vârstă carbonică. Cauza dezechilibrelor, malformațiilor și bolilor oragnismelor trebuie căutată în lipsa de minerale, micro-nutrienți și vitamine. Această concluzie a fost formulată în anii 1960 de Dr. Linus Carl Pauling, chimist, biochimist, inginer chimist - tatăl medicinii ortomoleculare, laureat de două ori al Premiului Nobel și autor a peste 1200 de articole și cărți din care 850 de tratate cu subiecte științifice.
Acizii humici au funcții complexe care sunt legate de ionii metalici. Prin facilitarea fenomeniului de chelare a ionilor metalici se oferă organismelor macro- și microelementele esențiale (magneziu, fier, seleniu, crom, zinc, cupru) în formă organică, ce îmbunătățesc absorbția și utilizarea acestora.
Studiile recente ne arată că alimentele nu mai conțin cantitățile adecvate de minerale și oligoelemente care sunt vitale pentru organism, din cauza solului complet epuizat, de calitate slabă. Alimentele din cereale, legumele și fructele conțin doar o fracțiune din fosta lor cantitate de vitamine și micro-nutrienți. Urmând firul lanțului alimentar, și alimentele de origine animală, conțin din ce în ce mai puține minerale. Deficitul de micro-nutrienți apare astfel, și în corpul uman.
Integrarea nutrienților și substanțelor pure, naturale în tratamentele pentru agricultură și creștere a animalelor reprezintă cheia de boltă pentru evitarea epuizării iremediabile a solului și resurselor oferite de planeta noastră, atât de îngăduitoare.